Naši moški člani so poslovno uspešni s kakovostnim življenjskim slogom. Iščejo posebno osebo, s katero bodo lahko uživali življenje, kot si zaslužijo.

Aglaia privablja najlepše in prefinjene ženske, ki jih zanimajo dolgoročni odnosi z dinamičnimi in privlačnimi moškimi, ki so že uspeli v svojem poslovnem svetu in bi radi spoznali lepo, nežno in intelektualno odprto žensko.

Aglaia je več kot agencija za povezovanje samskih. Aglaia je elitni način življenja. Našim strankam pomagamo, da se obkrožajo z najboljšim, kar življenje ponuja, naj bo to posebna oseba ali posebno mesto kamor ju peljemo. Našim strankam pomagamo nadgraditi življenje in osrečiti njihov vsakdan.

 

Naš način povezovanja oz. Matchmaking model temelji na edinstveni mešanici psiholoških načel in strokovnega svetovanja, ki nam omogoča natančno prepoznavo vrednot in ciljev vsake osebe. Z izbranim pristopom določimo najbolj primerne kandidate, ki ustrezajo še tako zelo strogim zahtevam članov. Vsaki osebi se celostno posvetimo in se ji predamo. S spoznavanjem in svetovanjem ji vrnemo samozavest in energijo, da na zmenku zablesti z vsemi svojimi prednostmi. Prihranimo čas in denar, saj ni potrebno porabiti časa za 100 slabih zmenkov, ampak le za nekaj skrbno zbranih in ujemajočih.

Predvsem pa prihranimo razočaranja nad srečanji ob prvem zmenku, saj vsako osebo skrbno preverimo, se z njo osebno spoznamo in ugotovimo s kom se ujema. Tako naši člani v najhitrejšem možnem času, spoznajo sebi podobnega in želenega partnerja. Vse kar morate storiti je nas kontaktirati.

 

Nazaj    Vprašaj nas

AGLAIA, organiziranje srečanj, d.o.o.

Raičeva ulica 46, 1000 Ljubljana

PISARNA: Železna cesta 14, Ljubljana

Mob.: 041 30 80 90;

E-mail: info@aglaia.si

Davčna številka: 28031539; Matična številka: 6474489000; datum vpisa subjekta v sodni register Okrožno sodišče v Lljubljani 23.10.2013

Copyright 2016 Aglaia d.o.o. - Vse pravice pridržane |   PIŠKOTKI