Počitnice v dobri družbi s skupino posameznikov

Ne želite sami na počitnice? Pridružite se nam. Smo sami a v družbi. Več kot samo počitnice. Šport in uživanje, smeh, meditacije in delavnice z gosti na temo odnosov za tiste, ki to želijo. Lahko pa samo relax.

Druženje v prekrasnem gozdičku, med borovci v kamnitih bungalovih, kjer bomo našli mir in lahko bili športno aktivni.
Dan bomo začeli s športom in/ali meditacijo, po kosilu predavanja, delavnice na temo partnerstev, strahov, zavrnitev, odnosov do sebe in drugih. Kako in kje se sploh odnos začne. Topli večeri pa bodo namenjeni skupnim druženjem s plesnimi delavnicami ali plesom, ob bazenu, z učenjem plesa, za tiste, ki želijo.

Za vse bodo organizirani izleti na Kornate in cocktail party-e

Počitnice ZAME kjer se združijo šport, sprostitev in ples s smehom in zabavo, pozitivno družbo.

Vmes pa boste imeli še dovolj časa za svoje aktivnosti, izlete in čas zase. Verjamemo, da te počitnice ne bodo samo priložnost za počitek in polnjenje baterij, temveč svojevrsten začetek nečesa novega, morda novega poznanstva, morda osvojitev novih znanj, morda novega načina življenja, kakršnega si želite in zaslužite.

Nastanitev je organizirana v kamnitih bungalovih, obkroženih z borovci, poleg kavarne z bogato ponudbo osvežilnih pijač in pijač, ki se nahaja tik ob bazenu s kristalno čisto vodo, ustvarjeno za nekaj časa, da uživate v nežnem morskem vetriču.

Vse to samo za 960,00 EUR. Polpenzion. (Plačilo možno na obroke)

Tako kot mora biti vsak dopust, veliko smeha in zabave, prosti čas za svobodne aktivnosti, veliko počitka, druženja in ustvarjanja novih doživetij. Sedemdnevni dopust ZAME pod vodstvom Milene Pleško bo zagotovo eden tistih, ki se ga boste zapomnili za vse življenje.

Samo še nekaj prostih mest!

Last minute call 10% popusta.

Za neverjetnih 864,00 EUR (Polpenzion)

Ne zamudite idealne priložnosti, ko ne potrebujete nikogar, pridete sami, a boste v družbi.

Prijavi se na info@aglaia.si

Komaj čakamo!

Prijavni obrazec

Spol

Vaše osebne podatke bo na podlagi osebne privolitve uporabila Aglaia d.o.o.,  Ljubljana (pooblaščena oseba za varstvo podatkov ) za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo. Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato pa jih bomo izbrisali. Če se boste odločili za kasnejše sodelovanje z nami, bomo uporabili drugo ustrezno pravno podlago (kot je npr. izvajanje pogodbe, o čemer vas bomo kasneje tudi posebej obvestili). Vaše osebne podatke bo lahko obdeloval tudi naš obdelovalec, pri katerem spletna stran gostuje in s katerim ima Info hiša podpisano pogodbo o obdelavi osebnih podatkov. Svojo privolitev lahko prekličete kadarkoli že med samo komunikacijo, ne da bi takšna privolitev vplivala na zakonitost obdelave do njenega preklica. Glede obdelave osebnih podatkov imate pravico dostopa do osebnih podatkov, pravico do popravka, izbrisa in do omejitve obdelave ter pravico do prenosljivosti osebnih podatkov. Če menite, da vam vaših pravic ne bomo ustrezno izvrševali, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu RS (ip-rs.si).

 

AGLAIA, organiziranje srečanj, d.o.o. |   VIZITKA |  info@aglaia.si​

Copyright 2019 Aglaia d.o.o. - Vse pravice pridržane.  

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Naša spletna stran uporablja smo nujno potrebne sejne piškotke, ki omogočajo, da vam ponudimo storitve, ki so na voljo na tej spletni strani. Sejni piškotek se ustvari ob odprtju spletne strani in se izbriše takoj, ko zaprete okno.