top of page

Križarjenje za same in samske z Mileno Pleško

Čudovito križarjenje za samske, same in pare, ki želijo nadgraditi svoj partnerski odnos. Potovanje med prelepimi dalmatinskimi otoki, je edinstvena priložnost, za minglanje , spoznavanje novih ljudi, gradnjo novih prijateljstev in odprete srce za ljubezen.

Registriraj se
info@aglaia.si
Križarjenje za same in samske z Mileno Pleško
Križarjenje za same in samske z Mileno Pleško

Čas in kraj / Vrijeme i mjesto

17. sep. 2022, 19:00 – 24. sep. 2022, 19:00

Križarjenje Dalmacija, 21000, Split, Croatia

VEČ O DOGODKU/ Više o događaju

Milena Pleško

že leta povezuje samske in je z različnimi pristopi in tehnikami pomagala večim, da je v njihovo življenje pripeljala toplino in ljubezen. V svoji Agenciji Aglaia, kjer povezuje samske njenim članom nikoli ni dolgčas. So aktivni in spoznavajo nove kraje. Imajo sanje in želje, ne zamujajo priložnosti in živijo polno življenje. Organizira tudi dogodke in delavnice za samske, da so že bolj uspešni pri isaknju svoje dvojine.

Situacija na svetu je zadnja leta omejila taka dogajanja, se je Milena na pobudo svojih članov odločila organizirati eno skrbno izbrano križarjenje, kjer bodo združeni vsi elementi ki nas osrečujejo, smeh, ples, petje, narava in malo izobraževanja.

Ker verjame, da je najlepši prostor za združevanje lepega s koristnim ravno prelepa Dalmacija, se je odločila da eni ne preveliki skupini omogoči prostor za nova poznanstva na skrben in varen način, kjer bo sama v podporo in doprinos z nasveti in idejami.

Križarjenje je namenjeno vsem samskim in samim, tudi parom, ki želijo nadgraditi svoj partnerski odnos.

Čudovito križarjenje med prelepimi dalmatinskimi otoki, je čudovita priložnost, da nadgradite svoje znanje o odnosih, partnerstvu in predvsem  spoznavanju novi samskih in samih ljudi, s katerimi boste morda stkali nova prijateljstva ali morda celo nove ljubezni.

Ne samo da boste obiskali 6 najlepših dalmatinskih otokov in biser Deklamacije Dubrovnik in Split, v najlepšem delu leta in prebivali na čudoviti elegantni jahti, ki gre kljub svoji eleganci in prostornosti, ki vam jih nudi v vsak lep in kristalen zaliv kjer lahko uživate v dobri hrani, prelepi naravi in ob tem nadgrajujete vaše znanje o odnosih in partnerstvih.

Cilj križarjenja je predvsem uživanje v dobri energiji med isto mislečimi ljudmi, smeh in zabava.

En teden za spoznavanje novih ljudi, deljenje izkušenj, gradnja odnosov, učenje o lahkotnejši in lažji komunikaciji.

Milena bo namreč imela vsak dan delavnice skozi primere in vaje, lahkotno neobvezno druženje, povezovanje, meditiranje in sproščeno večerno pohajkovanje po malih dalmatinskih mestih.

Absolutno je to križarjenje, ki bo ostalo v spominu vsem in je namenjeno tistim, ki se zavedajo, da si kljub temu da nimajo družbe, uživanje na čudovitem dopustu.

Namen križarjenja je druženje in učenje lahkotno zlije z uživanjem, raziskovanjem in kvalitetno hrano.

INFORMACIJE O KRIŽARJENJU

Mini križarka MS PRESTIGE deluxe

M/S PRESTIGE je novejša ladja. Zaradi ostrih in čistih linij trupa drsi po morski gladini. Ta ladja ima skupno 40 gostov + en vodič. 

Kabine se nahajajo na vseh treh palubah.

Ena kabina je na zgornji palubi, 12 na glavni palubi in 8 pod palubo in 2 VIP 3 posteljne kabine z lastnim vhodom.

Vse kabine:

-  imajo prostorno lastno kopalnico (prha / WC)

- klimatsko napravo,

- TV / SAT, sefom,

- sušilcem za lase in osnovnimi higienskimi pripomočki.

- Kabine so dvoposteljne ali z dvema enojnima posteljama.

- Dve VIP kabini na glavni palubi imata ločena vhoda. Te kabine so bolj prostorne in imajo kavč, ki se lahko spremeni v dodatno ležišče.

M/S Prestige ima sodobno zasnovano veliko notranjo jedilnico in čiste linije na zgornji palubi ter preddverje na krmi.

Na krmi je v ladijski trup vgrajena tudi terasa za sončenje, majhna telovadnica in intimen bazen.

Tehnični podatki:

• Dolžina: 47m

• Širina: 9m

• Hitrost: 17 km/h

• Posadka: 8

• Kabine: 22

• Napetost: 220v

Specifikacije ladje:

• Velika terasa za sončenje z ležalniki, ležalniki in bazenom/jakuzzi

• Salonska restavracija

• Bar

• Zunanja dnevna terasa z mizami in udobnimi kavči

• Klimatizirane kabine z lastno kopalnico

• brezplačen brezžični internet

Specifikacije kabine:

• lastno kopalnico

• Klima

• toaletni pribor

• TV

• sef

• Sušilnik za lase

• Garderoba

• Pisalna miza

Luksuzno križarjenje po dalmatinskih otokih z najboljšo posadko in odlično hrano v MS "Prestiget"

6 otokov + Split in Dubrovnik, v 8 dneh, 17.9. 2022 iz Splita

OPIS

Obiskali bomo 6 otokov in prečudovita Split in Dubrovnik, v 8 dneh je ekskluzivna in edinstvena ponudba samo za naše goste s 50% popustom. Odkrivamo prave otoške bisere Jadrana. V enem tednu obiščemo otoke, o katerih sanjate na tem križarjenju. Najlepši ali kot bi popularno rekli "Best Of" Hvar in Vis plus obiski zgodovinske Korčule, zelenega Mljeta, bisera Jadrana Dubrovnika in ogled ene največjih znamenito sveta Modre Špilje.

Izvirna pot, ki smo jo pripravili samo za vas.

8 dni, polpenzion, Mini Križarka Prestige

RUTA

Split-Dubrovnik-Split, luksuzna jahta, jacuzzi, z ležalniki, 40 oseb, kabine, salon/restoran in bar, kabine z privatno kopalnico, klimo, LCD TV, brezplačni Wi-Fi

RUTA: SPLIT – DUBROVNIK – SPLIT

8-dnevno križarjenje : Split –Hvar – Korčula– Dubrovnik –Np Mljet (Pomena) – Biševo(Modra Špilja) - Vis – Brač (Bol) – Split

DAN 1 / SOBOTA – SPLIT- HVAR

Vkrcanje na ladjo od 14 ure naprej, pijača dobrodošlice, razpored po kabinah. Po prihodu vseh potnikov, lahkotno plovba proti Hvaru, kopanje in večerja na ladji. Prosti čas za raziskovanje enega najlepših dalmatinskih mest.

Nočitev Hvar

DAN 2 / NEDELJA – HVAR – KORČULA

Zajtrk na ladji, prosti čas in plovba proti Korčuli. Vmes kopanje v čudovitih zalivčkih. Kosilo na ladji in popoldanski prihod na Korčulo, najbolj ohranjeno srednjeveško mesto na Mediteranu in rodnem kraju Marca Pola, kjer se z lahkoto izgubiš med čudovitimi kamnitimi ulicami ali uživaš v dobrih restavracijah in druženju.

Nočitev  Korčula

DAN 3 / PONEDELJEK – KORČULA - DUBROVNIK

Zajtrk na ladji, plovba proti biseru Jadrana Dubrovniku. Kopanje v prelepih zalivih in prosti čas. Po kosilu na ladji popoldanski prihod v Dubrovnik in obisk mesta. Dubrovnik je čudovito mesto v obzidju poda zaščito UNESCA že od leta 1979. Uživanje v druženju, poslušanju glasbe z ulic in gledanja sončnega zahoda iz restavracije na klifu.

Nočitev v Dubrovniku.

DAN 4 /TOREK – DUBROVNIK – NP MLJT (Pomena)

Po zajtrku plovba proti Nacionalnemu narodnemu parku Mljet. Tam lahko obiščete znamenita slana jezera, kjer ima malo jezero otok na katerem stoji Benediktinski samostan iz 12 stoletja.

Zvečer pa se bomo skupaj podružili in poveselili na Kapitanovi večerji.

Nočitev Mljet

DAN 5 / SREDA – NP MLJET – BIŠEVO (MODRA JAMA/ŠPILJA) VIS

Po zajtrku plovba proti Modri Jami (modra Špilja) Obisk čudovite jame, če vremenski pogoji to dovoljujejo in naprej proti Visu.Vmes kopanje v prelepem zalivu in kosilo na ladji. Prosti čas za večerno druženje ob izbranem uživanju v dobrih restavracijah, avtohtonih sortah vin in hrane. Vis je imel v preteklosti zgodovinski pomen in je bil zaprt za javnost in je zato zelo nedotaknjen.

Nočitev Visu

DAN 6 / ČETRTEK– VIS– BRAČ (Bol)

Po zajtrku plovba proti Braču. Kosilo na ladji. Kopanje na eni najlepših plaž na svetu Zlatni rat. Obisk mesta Bol. Kopanje na najlepši plaži, dolgi 530 m, ki dnevno menja obliko glede na tokove in veter.

Nočitev Brač

DAN 7 / PETEK - Puščica

Po zajtrku kopanje in kosilo na ladji in obisk Pučišča, slikovito mesto, slovi po belem kamnu, ki krasi med drugim tudi palačo v Washingtonu. Popoldne nazaj v Split. Zvečer skupni ogled in druženje po znamenitosti in ulicah Splita, ki je prav tako pod zaščito organizacije UNESCO, predvsem znan po Dioklecijanovi palači.

Nočitev v Splitu.

DAN 8 / SOBOTA – SPLIT

Po zajtrku izkrcanje in s čudovitimi spomini in novimi poznanstvi, se vas veselimo naslednje leto.

DODATNI POSEBNI BONUS

Dodana vrednost celotnega križarjenja je druženje in delo, izobraževanje in delavnice z Mileno Pleško in njeno ekipo. Skozi lahkotna predavanja in praktične  vaje bodo tisti, ki bodo želeli lahko nadgradili svoje tehnike povezovanja,  komunikacijske veščine, pridobili informacije kako so lahko v svetu samskih bolj uspešni, več vedenja o odnosih in partnerstvih. Vaje, svetovanja in podpora vam bodo na razpolago tudi izključno samo za vas osebno. Predvsem pa bo vsem na tem križarjenju skupno to, da so sami oz. samski, kar umika nelagodje vsem samskim, ki morajo potovati sami.

KORISTNE INFORMACIJE

Cena: 2.000,00  EUR

Cena za Aglaine goste: 1.685,00 EUR

Early bird (do 15.8.2022): 1.499,00 EUR

DOPLAČILO:

Turistični vodiči za mesta: Hvar, Korčula, Dubrovnik, NP Mljet, Vis, Split - 16€ po osebi

Transfer avtobus -  Luka Gruž- Dubrovnik- Luka gruž – 15€ po osebi

Vstopnina za Modro Jamo/Špiljo – 12 € po osebi

Vstopnina za NP Mljet – 22 € po osebi

NI VKLJUČENO V CENO:

Napitnine so stvar posameznika (priporočilo je 50-70 eur), o osebi, ki se jih razdeli med posadko in cruise managerja.

Dodatne usluge se plačajo na zadnji dan križarjenja v gotovini. S kreditnimi karticami na ladji ne morete plačevati, prav tako večina restavracij na otokih ne sprejema kartic. Bankomate lahko najdete v večini srednje velikih mest.

Deli dogodek

bottom of page