top of page

5 preprostih načinov za dvig samozavesti

Samozavest je lastnost, ki si jo želimo vsi. Samozavesti se lahko priučimo.  Treba je zgraditi trdno in iskreno  samozavest Enako velja za seksualno samozavest. Ta je namreč najpomembnejša za naše seksualno zadovoljstvo. Vpliva na našo zmožnost pridobivanja partnerjev ter na našo seksualno zadovoljenost. Začnite počasi s nekaj preprostimi vajami :1. Pozabite svoje pretekle »napake«

Čas, ki ga imate je sedaj ,danes. Pozabite,kaj se je zgodilo včeraj ali lansko leto.


2. Nasmejte se sebi v ogledalu

Mogoče čudno, ampak poskusite. Vzemite si čas, preden zjutraj odhitite od doma v nov dan.

Nasmejte se sami sebi in si recite na glas: Ti, si super!


3. Praznujte majhne zmage

Ste pojedli kaj zdravega danes? Ste začeli z novim hobijem? Ste sklenili nov posel? Naredili izpit? Praznujte. Povejte nekomu in se veselite z njim. Bodite ponosni na svoj napredek.


4. Investirajte vase

Porabite vas čas in denar za in pojdite na tista izobraževanja ali tečaje, ki si že dolgo želite. Naj bo to o zdravi prehrani, coaching ali tečaj. Najdite način, da boste napredovali intelektualno, telesno in čustveno.


5. Vizualizirajte svoj uspeh

Imate skrite sanje v svojih mislih? Nekaj kar si že od nekdaj želite narediti? Vzemite si čas,  umirite se, zaprite oči in si predstavljajte, kako delate to stvar. Bodite zelo natančni pri tem.


To izvajajte večkrat na dan, 21 dni zapored, potem, ko jih boste osvojili, začnite z zahtevnejšimi.


Zaslužite si boljše. Ljudje, ki se imajo radi niso sebični, so ljudje, ki skrbijo zase in za svet okoli sebe. Če ne investirate vase nimate ničesar, kar boste dali drugim. Ljudje refleksiramo svoj notranji jaz, svoja razmišljanja in odnos. Če boste polni sovraštva, tega ne boste mogli skriti in če ste polni ljubezni, bo ta izžarevala iz vas in dejanj.


Samozavest pomeni, da se imamo radi in se dobro počutimo v svoji koži, pa kakršnakoli že je.


Z ljubeznijo,

Milena X

1,062 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page