top of page

7 hudičevo dobrih razlogov zakaj na zmenek s SAMSKO mamo

Updated: Jun 20, 2019

Če osvojite ljubezen samske mame, ste zadeli jackpot v odnosih. Ne verjamete? Le malo je tako nesebično in neustrašno ljubečih oseb, kot je ženska, ki otroke vzgaja sama (ali večinoma sama). Gre namreč za hitro šolo osebne rasti in preseganja samega sebe ter popolne uskladitve življenja novim pogojem pred katerimi se je znašla. In tu je le nekaj najboljših razlogov zakaj se je varno zaljubiti v samsko mamo.

1.  Zna se soočati z življenjem

Samska mama se sooča z marsikaterim življenjskim izzivom, tudi nepričakovanimi. Hitro najde rešitev kaj narediti, ko otrok zboli tik pred pomembnim sestankom, kako na različne dejavnosti v najkrajšem možnem času peljati več otrok in kako z vsakega dneva iztisniti več časa kot ji ga je sploh ponujenega. Potrebno je veliko kreativnosti in iznajdljivosti, da uskladi prav vse, kar je potrebno narediti, poleg tega pa še najde čas za prijetne in ljubeče trenutke za družino in vse tiste, ki jih ima rada.

2.  Včasih se zdi, da ima čarobno palčko

Če želite žensko, ki dokonča vse česar se loti in to brez posebnega pompa, je samska mama prava za vas. Samske mame naredijo prav vse in se znajdejo v vsaki situaciji. Če je potrebno popraviti kolo sinu in minuto kasneje hčeri narediti popolno figo, sekundo kasneje pa že sedi v avtu, da bo v trgovini kupila vse tiste sestavine, ki jih potrebuje za peko piškotov ter prijetno večerjo, je to zanjo še najmanj. Njena skrivna sestavina je ljubezen. Najde tudi čas, da pospravi vsaj toliko, da je prijetno, hkrati pa ima v glavi še nešteto drugih stvari, ki jih je potrebno prirediti in uskladiti, da bodo vsi zadovoljni.


3.  Je neodvisna

Nič ni bolj privlačnega kot neodvisna ženska, ki se ne bo ukvarjala z malenkostmi, ki motijo njene samske vrstnice brez otrok. Nima časa za branje med vrsticami in se ne ukvarja z igricami odnosov. Če ji rečete, da potrebujete nekaj časa samo zase in morda vaše prijatelje, bo znala to spoštovati.

Navajena je biti na svoje in je tega ni strah. Ko uravnoveša službo, otroke in socialno življenje zna ceniti tudi svoj čas, ki ga ima samo zase. Če si želite imeti partnerko, ki bo znala pustiti, da imate čas tudi za vse tisto, kar imate radi imate svoj ideal na dlani.

4. Ljubi kot nihče drug

Vsak samski starš vam lahko potrdi: vzgajati otroka sam, je najboljši način kako se naučiti ljubiti brezpogojno. In tako bo ljubila tudi vas, saj drugače več ne zna. Izurila se je v potrpežljivosti, ljubezni, zmožnosti negovanja, Bodite do nje ljubeči, zvesti in ji nudite podporo in od takega odnosa boste dobili veliko več, kot ste si lahko kdajkoli zamislili.

5. Samske mame so seksi

V času, ko je z otroci bo morda res nosila razvlečeno, pomečkano in umazano majico in legice, vendar, ko jo boste peljali na zmenek, o tem ne bo ne duha ne sluha. Pred vami se bo pojavila popolna in urejena, saj se v sebi neskončno veseli trenutka, ko se bo lahko uredila in bila tisti večer samo ženska.


6. Ve kaj si želi

Ženska, ki ima za sabo ločitev, se bo verjetno, preden se odloči za novo vezo ali za zmenke, lotila iskanja razlogov kaj je šlo narobe v prejšnji vezi. Vključila bo tudi svojo odgovornost ter osebno ter duhovno zrastla preden se bo lotila novega odnosa. Bila je ranjena in iz tega ven ne bo prišla nič drugačna kot močna in modrejša. Točno ve kaj si želi od sebe in partnerstva, kar olajša tudi vaš odnos z njo. Ve kaj je potrebno, da je lahko v resnici srečna. Če z vami želi preživljati čas in se vam odpre, kljub temu, da je bila že ranjena, se zaveda, da ste nekaj posebnega. To si lahko štejete v čast, saj v vas vidi, da ste nekaj posebnega.


7. Sprejema tisto, kar želi obdržati

Samska mama je izbirčna pri tem koga spusti v svoje življenje in točno ve kako blizu si koga sploh želi spustiti. In zato imajo dober razlog. Skrbi za svoje otroke, zato ne bo čisto vsakega spustila v svoje življenje. Če izbere vas, vam zaupa. Zavedajte se, da ko vas enkrat spusti blizu, ste že bližje kot večina ljudi. Način kako ljubi je kot se je naučila od otrok: sladko, neustrašno in pametno. Za vas bo našla čas v svojem življenju, kot ga najde za vse. In je popolno darilo za vas: odgovornega, odraslega moškega, ki si ob sebi želi imeti žensko, ki ga bo spoštovala in vedno podpirala.


Kakšne pa so vaše izkušnje?

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ne glede na to ali ste naš nov član oz članica, in se morda odpravljate na prvi zmenek ali ste srečno poročeni že več kot 20 let, želim, da bo je vaše potovanje ljubezni  vznemirljivo, razburljivo in zelo strastno.

Naučila vas bom strategij za uspešne zmenke, usmerjala v odnosih in vas opozorila na nekaterih pasti ki se jim morate izogniti, da boste našli ali ohranili ljubezen, ki bo zacvetela.

Povabila vas bom na aktualne dogodke in vam pokazala prednosti in lepote prepletanja starega načina povezovanja samskih, na moderen način.  Zaslužite si ljubiti in biti ljubljeni v iskrenem in strastnem odnosu.

Sledite mi na družbenih omrežjih in uživajte v vašem partnerstvu.

Povabite me na svoje potovanje s seboj!

Z ljubeznijo, Milena


1,848 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page