top of page

Pregoreli od neuspešnih zmenkov?

Updated: Jun 20, 2019

Zavedamo se da je danes priti do zmenka zelo lahko. Zmenek si lahko hitro najdete preko socialnih omrežij, različnimi aplikacijami in spletnih straneh za zmenke. Seveda vas to početje brez prave umske kondicije, lahko pripelje do velikega padca. Izčrpanost od številnih, predvsem pa neuspešnih zmenkov lahko postane resen problem. Paziti moramo, da si ne zatiskamo oči pred tem dejstvom, saj nas to lahko pripelje do negativnih  občutkov kot so cinizem, naveličanost, dolgočasje, morda ne moralnih občutkov in še bi lahko naštevali, preden srečate pravo ljubezen.



Najbolj pomembno je, da ves čas  ostanete  družbeno aktivni in odprti za različne načine družena. Zavedamo se, da je biti aktiven samski lahko zelo naporno, predvsem, če ne znaš in ne zmoreš več uravnovesiti vsega.


Pri Aglai smo vam pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali ohraniti ravnovesje, med iskanjem svoje prave ljubezni.


Takoj, ko postanete brezvoljni, je čas, da ukrepate. V primeru, da začutite, da niste več v svojem ritmu in vam zmenki postanejo naporni, je čas, da se ustavite. Samo obojestranska potrata časa je, če se na zmenkih prikažete nezainteresirani in odsotni.  Predlagamo, da se v tem primeru, za nekaj časa se umaknite iz sveta spoznavanja in zmenkov in se osredotočite nase. Dovolite si, da spet postanete to kar ste, povrnite si energijo in voljo.


Obiščite kako skupinsko aktivnost, ki vam bo pomagala premagati obremenitve in povrniti pozitivno naravnanost in dobro voljo. Tako boste v boljši kondiciji in razširili svoj prijateljski krog. Na spletnih straneh oziroma družbenih omrežjih preverite dogodke, ki sledijo v prihajajočih dneh in vas morda zanimajo.


V trenutku, ko menite, da ste ponovno pripravljeni na  spoznavanja, si vzemite še malo časa. Resnično poskrbite, da boste na zmenku v dobri psihični in fizični kondiciji in tako sebe prikazali v najboljši luči.


Saj vsi vemo, da nas privlačijo nasmejani in pozitivni ljudje.


Bodite iskreni. V primeru, da  imate nekaj ur pred zmenkom občutek, da ste izčrpani, si vzemite 15 minut za krepilni počitek. Kaj pa, če se po počitku še vedno počutite preveč utrujeni? Preprosto vzemite v roke telefon in bodite iskreni do osebe, s katero ste dogovorjeni za zmenek. Po odkriti komunikaciji bosta verjetno zmenek skupno prestavila na ustreznejši trenutek. Nikakor in nikoli zmenka ne odpovejte v zadnji minuti in po sms sporočilu !!! To ni nivo na katerem se želite pokazati.


Na zmenek pojdite brez pričakovanj saj vemo, da ta vodijo do razočaranj. Tako sebi in osebi omogočite, da se drug drugemu predstavita in spoznata sproščeno. To naj bo vaš glavni cilj, saj vas le tako lahko oseba prav prijetno preseneti.


Če po zmenku čutite, da vam oseba ne ustreza, je to v redu in normalno. Ni vsak za vsakega. Ni se vam treba opravičevati za to kar ste in kako čutite. Če niste zainteresirani, nikar ne lažite in si ne izmišljujte zgodb, z razlogom, da boste prizanesli njihovim čustvom.


Bodite iskreni in izhajajte iz sebe, to je edina pravilna pot.


Pri Aglai se zavedamo, da je kljub številnim možnostim  dober zmenek in posledično dobrega partnerja v ljubezni v različnih življenjskih obdobjih in situacijah res težko najti. Verjamemo, da vas aplikacije za zmenke izčrpavajo in vam lahko vzbujajo lažne občutke, zlasti, če jih uporabljate že dlje časa.


V primeru, da ne želite več utrujajočih zmenkov lahko  poskusite staromodno metodo, ki smo jo prilagodili modernemu načinu življenja. Razmislite o Aglaia matchmaking-u, kjer vaše se prilagodi vašim željam in potrebam usposobljena oseba, katere glavni cilj je za vas poiskati popolnega partnerja. Pri nas ni pomembna količina strank, ampak kakovost le teh. Vsako srečanje ali prvi zmenek je natančno prilagojen željam, ciljem in zahtevam vsake stranke. Pišite nam in se pozanimajte o našem načinu dela nainfo@aglaia.si. Morda  boste prav vi,  kmalu spoznali isto mislečo osebo, s katero si bosta delila vrednote in vizijo prihodnosti.  


Z ljubeznijo,

Milena x

279 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page