top of page

Sem tudi samo preprosto dekle, ki stoji..

V današnjem svetu smo ženske pred veliko preizkušnjami. Želimo biti ljubeče žene, nežna dekleta, seksi ljubice, skrbne mame in hčere, dobre vodje in ljubeče partnerke, tiste prave , ki jo moški postavi za svojo kraljico.




Nekatere se predajo in sprejemajo življenje kot je, čeprav nezadovoljne in neizpolnjene, v iskanju podpore, ki je ne dobijo, ne najdejo moči ali priložnosti, da bi kaj spremenile.



Nekatere pa stopimo svojim sanjam na pot. Prestrašene a željne, nevedne a učljive, pogumne premagujemo manjše in večje ovire na tej ne varni poti, ki pelje k našim sanjam, kjer bomo izpolnjevale naše poslanstvo. Končno najdemo svoj zakaj, in smo zato bolj izpopolnjene in verjemite mi, veliko boljše in kvalitetnejše osebe. In vsega tega se učimo, učimo se novih veščin, podjetništva, odnosov, organizacije, pridobivamo nove izkušnje in stare strahove nadomestijo novi in nove zmage prinesejo nove ovire.


Ne pašemo več v stare vzorce in norme in morda to koga tudi zmoti. Postajamo boljše osebe, mame, žene in ljubice, tete in prijateljice. Nehamo obsojati, lažje in bolj srčno pomagamo, se razdajamo, ljubimo na nov drugačen način in z drugimi vrednotami, saj končno pri tem ohranjamo svojo avtentičnost, kar tako zelo občudujete pri nas. Zato nas imate radi in se v nas zaljubite, ali spet ljubite in uživate v naših spremembah. Srce damo na dlan, vedoč, da ga lahko pohodite. Brezpogojno se razdajamo in vas ljubimo z vso globino svoje veličine in brez sramu. Ob tem se brezkompromisno borimo kot levinje, za vse kar je naše, naše v srcu. Za posel, uspeh, otroke, starše, prijatelje, predvsem pa za VAS, naše moške.



Vse kar želimo je dati vam tisti NAJBOLJ GLOBOK košček sebe, ključek, ki vam odklene naše srce in ga boste zaklenili v svoje. Ki nas bo za vedno povezal z vami in vam vsakič znova povedal, da ste prvi in edini, vedno in povsod. Ključek odklepa most zaupanja, ki vam omogoča, da nas varujete in ljubite, ter čuvate kot svoj največji zaklad.


Vesele smo, ko prepoznate v nas naše talente in trdo delo, znanje in veščine, na katerih gradimo svojo osebnost. Uživamo, ko ste ponosni na nas. Obožujemo vas, ko se z nami smejete in nas tolažite.


Zavedate se, da smo uspešne, močne, ki se ne predamo in nikoli ne obupamo. Kljub temu pa se velikokrat počutimo kot majhne punčke, ki potrebujemo vaš objem in bi vam sledile povsod, umaknile svoj ego in ga nadomestile z ljubeznijo. Pri tem stopicamo in padamo, se učimo, učimo novih načinov, učimo ljubezni ter ponovno in še bolje ljubiti.


Znamo se vam predati, a naučimo se tudi ODITI. A nam je žal, vsakič.


Saj je na koncu koncev vsaka od nas, ona, ti in tudi jaz samo eno preprosto dekle, ki stojim pred željnim moškim in ga prosim naj me ljubi.

1,002 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page