top of page

POZITIVNA PRIČANJA

—  Caroline

Milena is THE matchmaker to go to in Slovenia if you want to find true love. Her professional yet warm and friendly personality make her a pleasure to work with. Milena really cares about her clients and would move mountains to help them find 'the one'. With an eye for a great match, a healthy dose of positivism and a true understanding for what people are looking for, Milena is changing the face of dating in Slovenia for the better

—  Vesna

Preden sem spoznala Mileno sem poskusila poiskati partnerja preko on-line internetnih strani, ki ponujajo zmenke. Razočarana in prevarana nad neresnicami moških na tistih portalih sem po več letnem vztrajanju obupala. Nato sem spoznala Mileno. Kot sonce je posijala v moje življenje in me s pozitivno energijo očarala, mi dala novo vero v ljubezen in iskreno partnerstvo. Njej način dela je zaupanja vreden in zanesljiv, predvsem pa strokoven in kakovosten. Njena podpora in pozitiven pogled na življenje mi v težkih trenutkih polepša še tako težek dan. Hvaležna sem, da sem jo spoznala in lahko sodelujem z njo in verjamem, da bom kmalu spoznala svojo srečno prihodnost. Preden sem spoznala Mileno sem poskusila poiskati partnerja preko on-line internetnih strani, ki ponujajo zmenke. Razočarana in prevarana nad neresnicami moških na on-line portalih sem po več letnem vztrajanju obupala. Želim si partnerja, ki mi bo predvsem dober prijatelj, zaupanja vreden, hkrati pa bo ustrezal mojim kriterijem. Dovolj imam slabih kompromisov, ki sem jih sklepala v preteklosti. Največkrat v svojo škodo. V današnjem času skorajda ni več mesta, kjer bi se samski lahko srečevali. On line? Ne se hecat! Večja verjetnost je, da zadenem na lotu. Milena je kot sonce je posijala v moje življenje in me s pozitivno energijo očarala, mi dala novo vero v ljubezen in iskreno partnerstvo Njen način dela je zaupanja vreden in zanesljiv, predvsem pa strokoven in kakovosten. Takoj sem se odločila za sodelovanje z njo, saj ima veliko mrežo resnih samskih moških in žensk v Sloveniji in preko njenih meja. Ja, to je pravo zame: postavim kriterije in pričakovanja, nato pa mi Milena poišče osebno spozna in preveri vsakega in mi predstavi moje potencialne srčne ase. Pomembno je tudi, da v tem procesu spoznavanja partnerja, ohranjam svoje dostojanstvo in se lahko sledim svojemu napornemu urniku in se izognem vsem neprijetnostim, ki bi me sicer čakale na zmenkih na slepo ali z ljudmi, ki mi obljubljajo lepoto preko spleta. Z Milenino pomočjo sem na dobri poti in verjamem, da v naslednje novo leto ne bom vkorakala sama. Ob Novoletni Zdravljici pa bom nazdravila tudi Mileni ter njenemu čudovitemu poslanstvu. Ne pozabite: vezani živijo dlje... in največja nevarnost za zdravje je osamljenost.

ČLOVEK JE ČLOVEKU LAHKO NAJBOLJŠE ZDRAVILO.

—  Mateja & Andrej

Andreja  sem spoznala na svojem  6 zmenku. Povabil me je  na pijačo v prijeten lokal v mestu. Prišla sem malo prej in se usedla, kmalu zatem sem ga zagledala, vstopil je v lokal…. in šel naravnost  k sosednji mizi, k drugi ženski  in se predstavil !!! Bilo mu je tako zelo nerodno,  a to je prebilo led med nama in imela sva razlog za smeh, ta večer in še veliko naslednjih…

To je bilo pred 2 leti, ko sva se spoznala, na srečo zdaj, ko sem njegova žena, ve kako izgledam.

 

Mateja & Andrej

—  MAJA

Nisem verjela, da bom se kdaj začutila metuljčke v trebuhu. Pri mojih letih wooou!!! Hvala Milena iz srca. Gospod je galanten, nasmejan, zabaven, simpatičen jn lep. Najin prvi zmenek je trajal cel dan. Hvala iz srca. Nikoli se vam ne bom mogla dovolj zahvaliti. Srečna sem .

 

Maja 57 let

—  matija

Kot preprost moški, s sicer dobro izobrazbo in izpolnjujočo službo sem se izgubil v današnjem svetu zmenkov, pravil in ljubezni.

Presrečen sem, da sem vas našel in se prepustil vašim povezovalskim sposobnostim. Čeprav trdite, da nimate čarobne palice, se vsakič, ko zazibam svojega sina, zavem, da jo imate. Hvala ker ste mi pomagali ustvariti srečno in ljubezni polno družinico.

 

Matija 36

—  Nataša

Draga Milena!
Tedni in meseci letijo mimo, pa se je datum kar pripeljal do Valentinovega.. dneva,  ko se spomnim jaz ljudi, ki imajo v mojem življenju posebno mesto.. in vi ga zagotovo imate️. Po dolgih letih tega dne ne bom preživela sama oz v družbi prijateljic, ampak v objemu topline in ljubezni moškega. In tu velika pohvala in zahvala za vaše čudovito poslanstvo, za vaše izjemne poteze povezovanja in vse zasluge, da nas tako osrečujete️.

 

Nataša 39 let

Andrej
Vesna
Caroline
Maja
Matija
Nataša
bottom of page