top of page

Vstopite v novo leto z novimi veščinami in spoznavanjem novih ljudi! Pridružite se naši praznični delavnici in druženju.

Podarite sebi novo doživetje in se prepustite edinstvenemu večeru, kjer boste lahko prisluhnili delavnici, spoznali nove ljudi, stkali nove vezi in morda našli nekoga, ki bo pravi za vas. To naj bo prvi korak k vašemu bolj usklajenemu in izpolnjenemu življenju.

Vsa mesta so že zapolnjena.
Ostanite v stiku z nami.
Vstopite v novo leto z novimi veščinami in spoznavanjem novih ljudi! Pridružite se naši praznični delavnici in druženju.
Vstopite v novo leto z novimi veščinami in spoznavanjem novih ljudi! Pridružite se naši praznični delavnici in druženju.

Čas in kraj / Vrijeme i mjesto

07. dec. 2023, 18:00 – 21:00

Ljubljana, Železna cesta 14, 1000 Ljubljana, Slovenia

Gosti

VEČ O DOGODKU/ Više o događaju

Dogodek bo potekal v sproščenem vzdušju, polnem smeha, veselja, iskrenih in istomislečih ljudi. Ne zamudite priložnosti za spoznavanje, druženje in nova znanja. 

Poleg druženja smo za vas pripravili različne teme, ki jih bomo tekom dogodka spoznavali. Pridružite se delavnici, po koncu pa uživajte v doživetjih, ki vam bodo ostali v nepozabnem spominu. 

Teme, ki jih bomo spoznali na tem edinstvenem dogodku:

1. Odkrivanje globin energije:

Vstopite v svet ženske in moške energije, kjer boste presegli konvencionalne stereotipe in raziskali, kako se ti koncepti odražajo v vsakem posamezniku. Odkrijte, kaj zares pomeni biti v sozvočju s svojo lastno energijo.

2. Energijski oder življenja:

Spremljajte, kako se ženska in moška energija odražata na različnih odrih življenja - od vsakdanjega vedenja do družinskih vezi, delovnega okolja ter umetnosti in duhovnosti. Odkrijte še neznane kotičke teh energijskih izrazov.

3. Harmonija raznolikosti:

Spoznajte pomen ravnotežja in dopolnjevanja ženske in moške energije pri ustvarjanju globljih medsebojnih odnosov, doseganju osebne rasti ter gradnji harmonične družbene dinamike. Ta dogodek vam bo pomagal razumeti, kako te energije oblikujejo vaše življenje.

4. Praktični ples življenja

Iz teorije preidite v prakso - preko interaktivnih delavnic, vaj in tehnik boste raziskali, katera energija vam je bližje in kako jo lahko usmerite v svojo korist. Odkrijte, kako se soočiti z energijskimi izzivi in stopite v svoj lastni ples življenja.

5. Edinstveni ples v simfoniji:

Pridružite se nam na tej edinstveni poti odkrivanja, povezovanja in ljubezni. Skupaj bomo ustvarili prostor, kjer se ženska in moška energija združujeta v popolnem sozvočju. Vsak od nas bo imel priložnost najti svoj edinstveni ples v tej čudoviti simfoniji življenja.

Tekom dogodka boste vsi udeleženci povabljeni na krajše, sproščeno druženje, kjer bomo lahko delili svoje vtise, mnenja in se še dodatno povezali z energijo skupnosti. Pridružite se nam in razširite svoje spoznavanje v prijetnem vzdušju izmenjave idej. Na koncu bomo nazdravili veselemu decembru, prazničnemu času radosti in novim začetkom!

Pridružite se nam na tej poti odkrivanja, povezovanja in ljubezni, kjer se ženska in moška energija združujeta v popolnem sozvočju. Vsakega od vas, bomo obdarili z drobno pozornostjo. 

CENA DOGODKA: 27 EUR na osebo, ki vključuje pijačo dobrodošlice in manjšo pogostitev 

EARY BIRD prijava na dogodek do 30.11. - CENA DOGODKA: 21 EUR na osebo, ki vključuje pijačo dobrodošlice in manjšo pogostitev

Deli dogodek

bottom of page