top of page

10 opomnikov, da si vedno zaslužitev le najboljše

V življenju se velikokrat zadovoljimo s povprečnimi stvarmi, ker so priročne in preproste. Ena stvar, ki nikoli ne sme biti povprečna, pa je ljubezen. Ljubezen bi morala biti čudovita, in osupljiva. Ljubezen bi morala narediti vse običajne stvari veliko bolj vznemirljive.

Za vas smo zbrali 10 stvari, ki vas bodo spomnile, da si v svojem življenju zaslužite nekoga, ki vas bo osrečil.


1. Zaslužite si nekoga, ki bo vplival na vaše življenje. Ko gre za ljubezen, ne bi smeli sprejeti nič manj, kot najboljše. Zaslužite si nekoga, ki bo pustil pečat v vašem življenju; nekoga, ki vam bo pokazal, da mu ni vseeno za vas. Obstaja razlika med reči nekomu, da ga obožujete, in mu to dejansko pokazati. Bodite z osebo, ki bo storila vse, da vam pokaže, da ji je mar.


2. Zaslužite si nekoga, ki vas pogreša, ko ni z vami. Ki o vas razmišlja in si z vami želi preživeti čim več časa. Ki stori vse, da to tudi stori.


3. Zaslužite si nekoga, ki naredi vse, da vas razveseli. Ki vas vsak dan spomni, kako pomembni ste.


4. Zaslužite si nekoga, ki vas izziva. Zaslužite si nekoga, ki se z vami sooča, kadar se ne strinja z vami. Pove vam svoje iskreno mnenje.


5. Zaslužite si strast. Zaslužite si biti z nekom, ki vas vedno hoče, ki vas vsako jutro poljubi in vas gleda s toplino in ljubeznijo v očeh.


6. Zaslužite si nekoga, ki vas vključuje v svoje življenje. Z veseljem vas predstavi svoji družini, prijateljem in sodelavcem. Ceni mnenje pomembnih ljudi v svojem življenju in želi, da vas spoznajo.


7. Zaslužite si nekoga, ki je pozoren, ki se spomni posebnih priložnosti in pomembnih trenutkov. Bodite z nekom, ki je prijazen.


8. Zaslužite si nekoga, ki zna načrtovati in v tem uživa, saj ve, da vas to osrečuje. Ki se trudi, da bo vsak zmenek nekaj posebnega.


9. Zaslužite si romantičnega partnerja. Nekoga, ki vas drži za roko, nekoga, ki hodi ob vas in je ponosen na to. Bodite z nekom, ki verjame v romantiko.


10. Zaslužite si nekoga, ki vas naredi boljšo osebo. Prebuja najboljše v vas in uživa v tem, da ste v njegovem življenju. Zaslužite si nekoga, ki naredi vse, da vam nariše nasmeh na obraz. Bodite z nekom, ki vas nasmeji.


Zaslužite si pravljico. Vedno.

99 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page